Covid-19 Har Tagit Sig Innanför Dörrarna, del 2

Sen sist? Jo vi andra i familjen testade oss och ingen var positiv. Vi har inte fått några symptom efter det heller vilket i sig är fruktansvärt märkligt då en i familjen som vi lever tätt inpå hade smittan.
Nu några veckor senare har dottern fortfarande den där snuvan samt ont i halsen till och från. Läkarbesöket som vi gjorde förra veckan visade att hon var lite svullen i halsen. Och vi skall avvakta, som vanligt.

Min stora skräck nu är att det hela skall bli någon långtids grej, hon missar mycket i skolan och det är jättesvårt att få henne motiverad att göra något skolarbete hemma samtidigt som vi föräldrar skall arbeta heltid.

Hon är vid gott mod fortfarande vilket är helt otroligt efter den här långa tiden som gått.

Det här med att barn inte skulle påverkas så mkt av Corona är enligt min åsikt skitsnack av allra värsta sort, hur kan de veta det? Hur många är fortfarande risiga flera månader senare?

Varför stängde inte skolorna? Jag kommer ihåg hur de i tv påtalade att just anledningen var att det riskerade dränera vården på personal om många skulle få lov att vara hemma med de mindre barnen. Visst, det hade ju inte varit bra det heller, men jag känner att det har gamblats en hel del med drabbade barns framtida hälsa och det är fan inte okej!
Så varför skulle det påverka så mkt om personalen är hemma? Rotorsaken är till mångt och mycket at politikerna skiter i arbetsmiljön, lönerna och personalbristen inom vården, hade de lyssnat för några år sedan hade kanske hela den här situationen som det nu är runt Covid-19 sett helt annorlunda ut mot var den gör idag. Fruktansvärt när man tänker efter…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s